”Så går det till när skyddsvärda skogar skövlas” – Skogskrönika i ETC

Bengt Oldhammer guidar vid Alderängarna. Foto: Jenny Olsson

En av Naturskyddsföreningen Orsas eldsjälar och skogshjältar Bengt Oldhammer skriver en skogskrönika i tidningen ETC en gång i månaden. Häromdagen publicerades en med rubriken ”Så går det till när skyddsvärda skogar skövlas” och i ingressen kan en läsa: ”Bengt Oldhammer berättar hur skogsbolagen gör för att kringgå regelverket, oroar sig för att det kommer bli ännu värre med den nya regeringen – men ser ändå några glimtar av hopp.”

Länk till krönikan: Så går det till när skyddsvärda skogar skövlas | ETC nyhetsmagasin

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.