Miljövänliga veckan på Bytesbutiken i Skattungbyn

Miljövänliga veckan, uppmärksammades i Bytesbutiken i Skattungbyn den 3 oktober. Det kom ca 70 besökare, många hade med sig kläder, porslin och annat som skänktes till butiken och många fyndade saker. Inga pengar är involverade, butiken är som en garderob öppen för alla.


Olle Lindvall bjöd på fin flöjtmusik.

Fika och mat fanns till självkostnadspris. Miljövänliga veckans tema var Fixa grejen, byta, låna, laga. Syftet är att minska utsläpp orsakade av konsumtionen och en hållbar resursanvändning. Bra för miljön och plånboken!

Hälsningar Birgitta

OBS! SVT Nyheter Dalarna var också på plats och filmade. Se inslaget på länken nedan!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.